Contact S.O. BWP:

Stichting Ondernemersfonds BWP
Postbus 56
2660 AB Bergschenhoek
E: secretariaat@bizwateringen.nl

Contactformulier

U kunt ook contact met de S.O. BWP – BIZ opnemen door een contactformulier in te vullen. Wij zullen hier zo snel mogelijk op reageren. Klik hier voor het contactformulier

Bereikbaarheid Bedrijventerrein Wateringveldsche Polder

U komt met de auto vanuit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht:

Volg aanwijzingen richting Den Haag. Volg vervolgens aanwijzingen richting Den Haag-Zuid (A4). Neem afslag 12 (N211, Wippolderlaan) Naaldwijk/Wateringen/Den Haag-Zuid. Ga bij de tweede stoplichten naar rechts (zie vervolg afslag).

Vanuit Den Haag:
Vanuit Den Haag centrum via de Utrechtsebaan volg aanwijzingen richting Rotterdam/Rijswijk. U komt op de A4 en volgt vervolgens aanwijzingen richting Den Haag-Zuid. Neem afslag 12 (N211, Wippolderlaan) Naaldwijk/Wateringen/
Den Haag-Zuid. Ga bij de tweede stoplichten naar rechts (zie vervolg afslag).

Vanuit het Westland:
U kunt het bedrijventerrein vanaf de veilingroute (N222) bereiken. Aan het eind gaat u bij de stoplichten rechtdoor (zie vervolg afslag).

Vervolg van afslag:
Voor de terreinen Zwethove en WBC neemt u op de 1e rotonde de 3e afslag. U rijdt nu het terrein op. Na 100m is er een “infostop” voor gedetailleerde routebeschrijving.

Voor het terrein Wateringse Veld gaat u bij de eerste rotonde rechtdoor. Vervolgens neemt u bij de 2e rotonde de 2e afslag en rijdt u het bedrijventerrein op. Na 100m is er een “infostop” voor gedetailleerde routebeschrijving.

U komt met het openbaar vervoer vanuit Den Haag, Rotterdam, Delft:

Vanuit deze drie richtingen kunt u de stoptrein naar station Rijswijk nemen. Vervolgens stapt u over op tram 17 richting Wateringen. U stapt uit bij de eindhalte Dorpskade. Vanaf hier dient u nog 5 minuten te lopen (zie vervolg route).

Vanuit Den Haag:
Het is ook mogelijk vanaf de stations Den Haag Centraal en Den Haag HS tram 16 en 17 richting Wateringen te nemen. In beide gevallen dient u weer uit te stappen bij de eindhalte Dorpskade. Vanaf hier dient u nog 5 minuten te lopen (zie vervolg route).

Vervolg route:
Het bedrijventerrein Wateringse Veld bevindt zich aan uw linkerhand als u de tram uitstapt.

Om het bedrijventerrein Zwethove te bereiken dient u de doorgaande weg (200 meter vanaf de tram) over te steken en na het water direct linksaf te slaan.

Om het bedrijventerrein WBC te bereiken dient u ook de doorgaande weg (200 meter vanaf de tram) over te steken. Daarna loopt u rechtdoor en aan het eind van deze weg bevindt aan uw rechterhand het WBC terrein.