Meldingen aan Gemeente Westland

Wilt u rechtstreeks een melding maken bij de gemeente ten aanzien van iets wat betrekking heeft op de leef (werk) omgeving?
Dan kunt u dit het beste doen via het meldpunt leefomgeving van de gemeente Westland. Klik hier voor het meldingsformulier

Meld misstanden aan de parkmanager of terreinagent!

politielogoembleem_bigger_400x400verhageIndien u als ondernemer misstanden of criminaliteit op het bedrijventerrein wilt melden dan kunt u dat doen bij de parkmanager of terreinagent. Deze meldingen zullen dan per direct worden opgevolgd en waar mogelijk direct worden verholpen.

Ook het storten van grofvuil is een doorn in het oog. Via een melding aan de parkmanager kunt u aangeven waar en wanneer zaken illegaal gedumpt zijn. Wanneer de vervuiler bekend is, zal de gemeente Westland, afdeling Handhaving, de vervuiler aansprakelijk stellen voor de gemaakte kosten, de vervuiler betaalt!

Parkmanager

Het Parkmanagement op het Wateringse Veld, Zwethove en WBC is 24 uur per dag bereikbaar via parkmanager@bizwateringen.nl.
Ron Verhage, parkmanager, is te bereiken van 08:00 uur tot 22:00 uur via het nummer 06-57549895.

Terreinagent (Politie)

U kunt contact opnemen met onze terreinagenten Bas Riksen of Romy Duijvestijn, Wijkagenten Wateringen-Kwintsheul, via nummer: 0900 – 8844.

Bureau Westland
Wijkzorg
Vierschaar 1, 2671 ZV Naaldwijk
Postbus 264, 2501 CG Den Haag

Calamiteit doorgeven via invulformulier

U kunt een calamiteit ook melden door het onderstaande formulier in te vullen.

[gravityform id=”60″ title=”true” description=”true”]