banner-icoon-veilig-375

Een maand na start security direct, hoe staat het ervoor?

Zoals u mogelijk weet is er sinds begin december 2016 op het bedrijventerrein in de nachtelijke uren een surveillancedienst aanwezig. Zij hebben de taak om uw panden en de omgeving in de gaten te houden op het moment dat u niet aanwezig bent. De eerste twee maanden van surveillance zijn achter de rug en op deze manier brengen we u op de hoogte van enkele resultaten. Er zijn in totaal meer dan 30 surveillancerapportages bij verschillende ondernemers achtergelaten.Foto afval 1

Op deze surveillancerapportages staan de bevindingen die de surveillanten hebben aangetroffen. U kunt hierbij denken aan het afgaan van een optisch alarm of openstaande ramen. Het aantreffen van grote hoeveelheden afval op het terrein was opvallend. Om de ondernemer te wijzen op een brandgevaarlijke situatie worden ook de rapportages ingezet. Het resultaat is zichtbaar. Op veel plaatsen is door de betrokken ondernemers stevig opgeruimd. Dit blijft ook de komende tijd zeker een punt van aandacht.

Bij een onFoto verbouwing panddernemer (bedrijfspand op bijstaande foto) waren er werkzaamheden aan de gang in verband met aanbrengen van een nieuw dak. Dit soort situaties zijn voor inbrekers ideaal om via het dak naar binnen te gaan. Door een melding van deze ondernemer is door de surveillancedienst dit object in de nachtelijke uren extra in de gaten gehouden.

Om alle bevindingen goed door te spreken is er wekelijks contact tuLogo Security Directssen het parkmanagement en de surveillancedienst. Mocht u zaken hebben die u als ondernemer wil bespreken met het parkmanagement of met de beveiliging van hetterrein, neem dan contact op met de parkmanager Ron Verhage via 06-57549895 of via de mail parkmanager@bizwateringen.nl.