Let op uw aanhangwagen!

aanhangersAanhangwagendieven zijn actief op het bedrijventerrein. De afgelopen dagen is er melding gedaan van diefstal van een tweetal aanhangwagens vanaf het bedrijventerrein.

Dit is gedaan door de inzittenden van een blauw Ford Focus station. De diefstal heeft plaatsgevonden aan het begin van de avond. De beelden van het camera systeem zijn ter beschikking gesteld aan de ondernemer.

Hieronder enkele tips om eventuele diefstal van uw aanhangwagen te voorkomen:

1) Koop een goed slot als beveiliging voor je aanhanger. Met een disselslot of een ketting aan een paal is diefstal van uw aanhangwagen of caravan te voorkomen.

2) Zorg dat uw aanhanger goed te herkennen is. De meeste aanhangers zien er hetzelfde uit, maar een aanhanger die daar tussenuit springt zal minder snel gestolen worden. De kans is namelijk groter dat de gestolen aanhanger op die manier teruggevonden wordt. De ‘aanhangercrimineel’ zal uw aanhanger wel laten staan als deze bijvoorbeeld een gekke kleur heeft!

3) Zet uw aanhanger overdekt in een garage als u daarvoor de ruimte hebt. Een afgesloten terrein is ook al beter dan open en bloot op de oprit of op straat.

4) Maak foto’s van uw aanhanger en sla ze goed op. Mocht uw aanhanger dan toch gestolen worden, dan vergroot u de kans om hem terug te vinden. De Politie kan immers makkelijker zoeken wanneer ze weten hoe uw aanhanger eruit ziet.

ZIET U VERDACHTE ZAKEN, BEL DAN DIRECT 112 OF MET HET PARKMANGEMENT 06-57549895.