banner-icoon-veilig-375

AED apparaat & BHV Certificaat

bhv1__mediumDe overlevingskans van een slachtoffer wordt nóg groter als er snel een AED kan worden ingezet. Bij de stichting Hartveilig wonen proberen gediplomeerde BHV`ers, EHBO’ers of mensen die een reanimatiecursus hebben gevolgd belangeloos het leven van een medemens te redden door te reanimeren.

De ambulance heeft vaak een aanrijtijd van 10 minuten. De vrijwilliger kan die tijd overbruggen, totdat de deskundige hulpverlener ter plaatse is. Door een snelle reanimatie is de overlevingskans van het slachtoffer een stuk groter. Lees meer

AED apparaten via een App. traceren

Om ervoor te zorgen dat in een noodsituatie zo snel mogelijk het dichtstbijzijnde AED apparaat gevonden kan worden heeft het Rode Kruis een App. ontwikkeld waarmee het dichtstbijzijnde AED apparaat via een plattegrond getraceerd kan worden,zo ook de AED apparaten welke op bedrijventerrein Zwethove, Wateringse Veld en het WBC aanwezig zijn. Daarnaast kunnen bedrijven die wel in het bezit zijn van een AED apparaat, maar nog niet op de plattegrond van de App. zichtbaar zijn zelf heel eenvoudig hun AED apparaten toevoegen in de App.

De App. kan gratis worden gedownload in de App. store of Google Play. Klik op onderstaande buttons om de App. direct te downloaden.

app_store_nl (1)android-play-store

Bedrijven met een AED apparaat en medewerkers met BHV Certificaten op het bedrijventerrein

De volgende drie bedrijven zijn gevestigd op bedrijventerrein Zwethove, Wateringse Veld of het WBC en zijn in het bezit van een AED apparaat en hebben mensen werkzaam die BHV Certificaten in hun bezit hebben. In geval van nood kunt u dus bij een van de drie onderstaande bedrijven terecht.

Post Beheer BV

Naaldwijkseweg 2
2291 PA Wateringen
0174 – 22 55 00
info@kramen.nl

BHV Certificaat

Paula Post:
06 – 512 319 96
Casper van Turenhout:
06 – 512 319 93
post

Reset Groep

De Lierseweg 7-9
2291 PD Wateringen
088 – 77 77 800
info@reset.nl

BHV Certificaat

Alex Haan
Marcel Bruijniks
Wim Hoogenraad
Dennis Ferdinandus

unnamed

DB+

Naaldwijkseweg 100
2291 PA Wateringen
0174 – 31 60 60
awortelboer@dbplus.nl

BHV Certificaat

Maria Lock
Sandra Smits
Roel Helleman
André Wortelboer

Sterntec BV

Maaslandseweg 4
2291 PH Wateringen
0174 – 22 53 10
info@sterntec.nl

BHV Certificaat

Gerrit Vlootman
Barrie Westendorf Pieters

images