Informatieavond Wippolderlaan/N211

240207 kaart Wippolderlaan N211

Bron: provincie Zuid Holland

De provincie Zuid-Holland organiseert samen met aannemer Westlandse Entree op donderdag 29 februari a.s. van 19.00 uur tot 21.00 uur een informatieavond over het project. De informatieavond wordt gehouden in de aula van basisschool De Fontein, Laan van Wateringse Veld 462 te Den Haag.

Tijdens deze avond is er informatie over het ontwerp en de werkzaamheden, de (deels) nieuwe inrichting van de Zwethzone en de manier waarop aannemer Westlandse Entree de weg bouwt, hinder en hinderbeperkende werkzaamheden. Je kunt ook bekijken hoe de weg er in de toekomst uitziet.

Actuele informatie

Tijdens deze avond kun je vragen stellen aan de medewerkers van de provincie en aannemer Westlandse Entree. Je kunt je dan ook aanmelden voor nieuwsalerts en de BouwApp van de aannemer. Zo blijf je goed op de hoogte van alle ontwikkelingen van het project.

Bereikbaarheid basisschool De Fontein

Vanwege de beperkte parkeergelegenheid adviseren wij je om niet met de auto naar basisschool De Fontein te komen. De Fontein is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de fiets. Inschrijven voor deze (inloop)avond is niet nodig.