Verwijderen illegaal geplaatste containers!

221222 nieuwsbrief illegale containers 01

Al jaren is het één van de grootste ergernissen van de ondernemers; illegaal geplaatste containers op de bedrijventerreinen. Ze nemen parkeerplekken in en hebben een aanzuigende werking voor het dumpen van ander afval rond de containers.

Een aantal containers wordt gehuurd door ondernemers die op de Biz bedrijventerreinen gevestigd zijn. Zij zullen op hun eigen terrein een oplossing moeten zoeken voor het opslaan of afvoeren van afval.

Helaas staan er ook veel containers van bedrijven die niet gehuisvest zijn op onze bedrijventerreinen. Al langere tijd is er overleg met de gemeente Westland om te handhaven op de illegale plaatsing van deze containers.


Begin 2023 staat in het teken van een actie tegen illegaal geplaatste containers. Hierbij slaan de gemeente Westland en de BIZ de handen ineen om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.
 

Acties:

  • Bij deze het dringende verzoek aan de eigenaren van containers, welke op de openbare weg staan van de BIZ bedrijfsterreinen, deze uiterlijk 1 februari 2023 op eigen terrein te plaatsen of te laten verwijderen.
  • Voor alle containers die er op 1 februari 2023 nog staan, zal een officiële melding worden gemaakt bij de gemeente, met het verzoek tot verwijdering van deze containers.
  • Per 1 maart mogen er geen illegaal geplaatste containers meer staan of geplaatst worden op de BIZ bedrijventerreinen.


Wij hopen op uw begrip en medewerking in het streven onze bedrijventerreinen schoon, veilig, duurzaam en bereikbaar te houden.

221222 nieuwsbrief illegale containers 01
221222 nieuwsbrief illegale containers 02.png
221222 nieuwsbrief illegale containers 03
IMG 1378