Veiligheid

Om de veiligheid op de terreinen zo goed mogelijk te waarborgen, maken we gebruik van beveiligingscamera's en rijdt de surveillancedienst dagelijks op wisselende tijden een ronde. 

Wekelijkse schouwronde

Tijdens zijn wekelijkse ronde over de terreinen controleert parkmanager Ron Verhage op veiligheid, leefbaarheid en een goede uitstraling. Hij is het vaste aanspreekpunt voor de ondernemers en de dagelijkse surveillance. Voor opvolging schakelt Ron met Gemeente Westland, politie en handhaving.

IMG 1359

Surveillancerondes

Op wisselende tijden rijdt Security Direct surveillancerondes, waarbij gekeken wordt naar verdachte situaties. Zij zijn alert op openstaande deuren, ramen en hekwerken, op inbraak, vernieling e.d.

De surveillancewagens van Security Direct zijn voorzien van een EHBO-koffer, AED en schuimblusser zodat er bij een calamiteit direct gehandeld kan worden.

IMG 1351

Alarmopvolging

Ondernemers op WBC, Zwethove en Wateringse veld kunnen bij Security Direct gebruik maken van alarmopvolging zonder abonnementsgeld te betalen. Alleen de opvolging wordt in rekening gebracht, tegen een gereduceerd uurtarief.

Voor informatie en het afsluiten van een dergelijk contract met Security Direct kunt u contact opnemen via:

info@security-direct.nl of 06 – 57 008 040.

IMG 1410

Camerabewaking

De toegangswegen van de bedrijventerreinen zijn beveiligd met camera’s. Op 19 locaties is een cameramast geïnstalleerd, voorzien van een overzichtscamera. Bij twee locaties is de mast tevens voorzien van een kentekencamera. Er zijn in de afgelopen jaren diverse inbraken bij bedrijfspanden opgelost door het doen van aangifte en het opvragen van de camerabeelden. Het camerasysteem is van ú als ondernemer. Wilt u gebruik wilt maken van de beelden? Bel 06 5754 9895.

IMG 1399

AED-apparaat en BHV certificaat

Bij een aantal bedrijven is een AED-apparaat aanwezig en zijn gediplomeerde BHV’ers in dienst. Een snelle reanimatie kan de 10 minuten aanrijtijd van een ambulance overbruggen.

Onze AED locaties

 

IMG 1518